Need advice? Call: +31 6 13777345

Zomervakantie Zeilkamp Valk Maasers 16-18 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
Zonnetje, goed gezelschap en de wind in de zeilen. Klinkt als de goede mix voor een perfecte zomerdag toch? In de Valk ga je samen met drie leeftijdsgenootjes en je instructeur samen het water op om alles te leren over zeilen. Deze boot is voor elk type zeiler een goede match: of je nu een beginner bent of al wat verder gevorderd. Doordat de boot niet om kan slaan heb je alle rust om het zeilen echt eigen te maken. Voor de beginnende zeiler is het prettig dat je vrienden en je instructeur bij je aan boord zitten, samen zorg je ervoor dat je zo hard mogelijk de Rottermeren over scheurt. Voor de meer ervaren zeiler zoeken we mee uitdaging op, je leert ook de boot besturen, aanleggen en varen zonder instructeur aan boord maar die van een afstand les geeft.

Voor elk niveau zeiler de perfecte boot

De bekendste boot van Nederland

Gezellig en actief

Loading...

Impressie van de week

  Klaar voor een fantastische week?

  Onze instructeurs staan klaar en kunnen niet wachten om te beginnen. Allemaal duimen voor lekker weer en goede wind en dan gaat de week van start!

  Samen met je groepje ga je op pad!

  We beginnen met de basis en bouwen uit naar alles wat je moet weten om zelf lekker te zeilen. Ondertussen is het ook nog eens supergezellig aan boord!

  Je vormt een hechte groep met je mede-cursisten

  Doordat je intensief en actief met elkaar bezig bent vorm je deze week een hechte groep met je mede-cursisten. Na een week heb je er heel veel nieuwe vrienden bij!

  Het zeilen gaat steeds beter!

  Je krijgt steeds meer vertrouwen in jezelf en de boot en snapt goed hoe het werkt. Wie weet kan de instructeur wel even van de boot af stappen en jullie vanaf een afstand nog beter leren zeilen!

  Ook op de kant zorgen we voor een vet programma

  Na het zeilen is het tijd voor ontspanning, lekker eten samen, chillen en een leuke activiteit in de avond. Je hoeft je nooit te vervelen!

  Sluit af met je diploma en heel veel nieuwe vrienden!

  Aan het einde van de week is het tijd voor de diplomauitreiking, nog even op de foto met je instructeur en lesgroepje en de eerste afspraken voor een kleine weekreünie al gemaakt!