Need advice? Call: +31 6 13777345

Zomervakantie Zeilkamp Valk Hoffies 14-16 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
De Valk wordt gekenmerkt door een gouden combinatie van gezelligheid en goed leren zeilen. Deze bekende boot die je op veel meren in Nederland tegenkomt is dan ook veelzijdig en een perfecte boot om de basis van het zeilen in te leggen. Omdat de Valk stabiel is, sla je niet om. Daardoor heb je alle rust in de boot om het zeilen eigen te maken. Omdat je samen met meerdere leeftijdsgenootjes aan boord zit is het altijd gezellig en leer je ondertussen ook goed samenwerken. De Valk is een goede boot voor zowel beginners als gevorderden. Voor nieuwe zeilers is het erg prettig dat de instructeur aan boord zit. Zo kun je altijd een vraag stellen of een aanwijzing krijgen. Als je juist meer ervaring hebt kunnen we ook uitdaging voor je zoeken: wat dacht je ervan om zelfstandig te varen met de instructeur die op afstand lesgeeft?

Voor elk niveau zeiler de perfecte boot

De bekendste boot van Nederland

Gezellig en actief

Loading...

Impressie van de week

  Klaar voor een fantastische week?

  Onze instructeurs staan klaar en kunnen niet wachten om te beginnen. Allemaal duimen voor lekker weer en goede wind en dan gaat de week van start!

  Samen met je groepje ga je op pad!

  We beginnen met de basis en bouwen uit naar alles wat je moet weten om zelf lekker te zeilen. Ondertussen is het ook nog eens supergezellig aan boord!

  Je vormt een hechte groep met je mede-cursisten

  Doordat je intensief en actief met elkaar bezig bent vorm je deze week een hechte groep met je mede-cursisten. Na een week heb je er heel veel nieuwe vrienden bij!

  Het zeilen gaat steeds beter!

  Je krijgt steeds meer vertrouwen in jezelf en de boot en snapt goed hoe het werkt. Wie weet kan de instructeur wel even van de boot af stappen en jullie vanaf een afstand nog beter leren zeilen!

  Ook op de kant zorgen we voor een vet programma

  Na het zeilen is het tijd voor ontspanning, lekker eten samen, chillen en een leuke activiteit in de avond. Je hoeft je nooit te vervelen!

  Sluit af met je diploma en heel veel nieuwe vrienden!

  Aan het einde van de week is het tijd voor de diplomauitreiking, nog even op de foto met je instructeur en lesgroepje en de eerste afspraken voor een kleine weekreünie al gemaakt!