Need advice? Call: +31 6 13777345

Zomervakantie Zeilkamp Valk Blaakers 12-14 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
In één van de bekendste zeilboten van Nederland leer je heel goed zeilen. Samen met drie leeftijdsgenootjes en je instructeur ga je op pad. Naast dat het heel gezellig is met zijn allen aan boord, leer je ook goed samenwerken. Samen met je bootmaatjes stem je de fok en het grootzeil perfect op elkaar en knal je de Rottemeren over. Doordat er een zware kiel onder deze boot hangt kan de Valk niet omslaan. Je zit dus lekker droog in de boot en je wordt alleen nat als je besluit om de boot voor anker te leggen en lekker te gaan zwemmen. Met zeilen in de Valk leg je een goede basis in de zeilsport omdat je in een rustige omgeving kennismaakt met alle basisaspecten van het zeilen. Met deze boot kun je alle kanten op!

Prettig vaarwater om veel te leren!

De leukste en beste instructeurs

Gezelligheid en teamwork gegarandeerd

Loading...

Impressie van de week

  Klaar voor een fantastische week?

  Onze instructeurs staan klaar en kunnen niet wachten om te beginnen. Allemaal duimen voor lekker weer en goede wind en dan gaat de week van start!

  Gezelligheid én superveel leren

  Met je vrienden en je instructeur aan boord is het geen moment saai, en ondertussen leer je superveel! Samen snap je steeds beter hoe je zo hard mogelijk kan zeilen!

  Naar huis met superveel nieuwe vrienden en vriendinnen!

  Doordat je deze week intensief met elkaar optrekt heb je al snel heel veel nieuwe vrienden en vriendinnen erbij. Op de kant doen we leuke spellen, gaan we chillen, lekker eten en hebben we het supergezellig met elkaar!

  Een afwisselend en een uitdagend programma

  Lessen in de vorm van een tochtje, een speurtocht, een wedstrijd of een leuk spel. We dagen je uit om in elke situatie te leren zo goed mogelijk te zeilen!

  Ook op de kant zorgen we voor een vet programma

  Na het zeilen is het tijd voor ontspanning, lekker eten samen, chillen en een leuke activiteit in de avond. Je hoeft je nooit te vervelen!

  Sluit af met je diploma en heel veel nieuwe vrienden!

  Aan het einde van de week is het tijd voor de diplomauitreiking, nog even op de foto met je instructeur en lesgroepje en de eerste afspraken voor een kleine weekreünie al gemaakt!