Need advice? Call: +31 6 13777345

Zomervakantie Zeilkamp Optimist Kraaltjes 10-12 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
Bij onze jongste zeilers staat plezier en vertrouwen krijgen in het zeilen altijd voorop. Op die manier bouw je een fijne basis op om verder te leren zeilen. In de Optimist leer je elk aspect van het zeilen: je stuurt zelf en bedient zelf het zeil, hierdoor zul je merken dat je snel al heel zelfstandig over het water scheert. Om de dag interessant te houden gieten we de lessen soms ook in de vorm van een spel, wedstrijd of (speur)tocht. Op die manier leer je in elke situatie met je boot omgaan.

Veilig en beschut vaarwater

De leukste en beste instructeurs

In de Opti ben je de baas over je eigen boot

Loading...

Impressie van de week

  Een fantastische week gaat beginnen!

  Snel verzamelen bij je instructeur en het water op, we gaan kennismaken met elkaar, spellen spelen en natuurlijk supergoed leren zeilen!

  Spelenderwijs leer je goed zeilen

  Leren hoeft niet alleen maar saai te zijn. Een lesje kan ook in de vorm van een leuke tocht, een spel of een wedstrijdje. Zo leer je alleen maar beter in verschillende situaties met je bootje om te gaan!

  Ook op de kant zorgen we voor een vet programma

  Na het zeilen is het tijd voor ontspanning, lekker eten samen, chillen en een leuke activiteit in de avond. Je hoeft je nooit te vervelen!

  Een prettige en veilige leeromgeving

  De Rottemeren zijn rustig en overzichtelijk en daardoor ervaar je zelf ook de veiligheid en rust om het zeilen onder de knie te krijgen. Daarnaast zorgen onze instructeurs ervoor dat jij vertrouwen in jezelf krijgt in een fijne leeromgeving.

  Heel veel nieuwe vrienden en vriendinnen

  Doordat je heel veel met elkaar speelt, chillt, optrekt en superveel nieuwe dingen mee maakt wordt je al snel een hechte groep. Aan het einde van de week heb je allemaal nieuwe vrienden en vriendinnen.

  Sluit af met je diploma en heel veel nieuwe vrienden!

  Aan het einde van de week is het tijd voor de diplomauitreiking, nog even op de foto met je instructeur en lesgroepje en de eerste afspraken voor een kleine weekreünie al gemaakt!