Need advice? Call: +31 6 13777345

Zomervakantie Zeilkamp Laser Pico Blaakers 12-14 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Event. When do you plan this activity?

Variation. Tailor your experience.

Participants. How many will participate?

Review and book. You won't be charged yet.

First select an activity...

De Laser Pico is de bekendste jeugdzwaardboot van Nederland. In deze sportieve boot waar je met zijn tweeën in zeilt ben je de hele dag lekker actief bezig. Een sportief zeilkamp gegarandeerd! Je moet niet bang zijn om nat te worden, want in deze boot kun je wel omslaan! Doordat je de hele dag intensief bezig bent maak je snel stappen in het zeilen en leer je goed samenwerken. De focus in deze boot ligt niet alleen op het aanleren van de handelingen zoals een overstag, maar ook op het ontwikkelen van bootgevoel en inzicht in de zeilsport. Zo scheur jij de Rotterdamse skyline tegemoet!

De perfecte start in het zwaardbootzeilen

De leukste en beste instructeurs

Prettig vaarwater om veel te leren!

Impressie van de week

  Klaar voor een fantastische week?

  Onze instructeurs staan klaar en kunnen niet wachten om te beginnen. Allemaal duimen voor lekker weer en goede wind en dan gaat de week van start!

  Een afwisselend en uitdagend lesprogramma

  Geen dag is hetzelfde! We varen een tochtje, doen een spel en dagen je uit om steeds zelfstandiger te leren zeilen!

  Ook op de kant zorgen we voor een vet programma

  Na het zeilen is het tijd voor ontspanning, lekker eten samen, chillen en een leuke activiteit in de avond. Je hoeft je nooit te vervelen!

  Werk toe naar je jeugdzwaardbootdiploma

  De Pico is misschien wel de stoerste boot uit onze vloot. Je moet je balans houden en bent de hele dag actief bezig om zo hard mogelijk te gaan!

  Je vormt een hechte groep met je mede-cursisten

  Doordat je intensief en actief met elkaar bezig bent vorm je deze week een hechte groep met je mede-cursisten. Na een week heb je er heel veel nieuwe vrienden bij!

  Sluit af met je diploma en heel veel nieuwe vrienden!

  Aan het einde van de week is het tijd voor de diplomauitreiking, nog even op de foto met je instructeur en lesgroepje en de eerste afspraken voor een kleine weekreünie al gemaakt!