Need advice? Call: +31 6 13777345

WavieClub Zeilles Valk Maasers 16-18 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
Zonnetje, goed gezelschap en de wind in de zeilen. Klinkt als de goede mix voor een perfecte zomerdag toch? In de Valk ga je samen met drie leeftijdsgenootjes en je instructeur samen het water op om alles te leren over zeilen. Deze boot is voor elk type zeiler een goede match: of je nu een beginner bent of al wat verder gevorderd. Doordat de boot niet om kan slaan heb je alle rust om het zeilen echt eigen te maken. Voor de beginnende zeiler is het prettig dat je vrienden en je instructeur bij je aan boord zitten, samen zorg je ervoor dat je zo hard mogelijk de Rottermeren over scheurt. Voor de meer ervaren zeiler zoeken we mee uitdaging op, je leert ook de boot besturen, aanleggen en varen zonder instructeur aan boord maar die van een afstand les geeft.

De leukste sportles van de omgeving Rotterdam!

(Door)werken aan je volgende diploma!

De WavieClub is altijd op zondag.

Loading...

Impressie van de week

  Elke week een nieuwe stap in het zeilprogramma

  We gaan stapsgewijs aan de gang met het nieuwe zeildiploma. We beginnen met de basis herhalen en breiden uit naar nieuwe vaardigheden!

  De leukste instructeurs van de omgeving Rotterdam!

  Alle leuke instructeurs die je kent uit de zomer staan ook in het voor- en najaar klaar om de leukste lessen te verzorgen!

  Elke week lekker met je hoofd in de wind

  Hoe lekker om elke week het water op te kunnen, te oefenen met het zeilen en even niet bezig zijn met al je dagelijkse dingen.

  Elke week je vorderingen inzien

  Via het online diploma-systeem kun je elke week je resultaten in kijken! Zo weet je precies wat je al hebt afgevinkt en wat je nog moet voor het volgende diploma.

  Afronden met diploma of vorderingenstaat

  Net zoals in de zomer werk je ook in deze lessen toe naar een diploma of vorderingenstaat, megaleuk want op deze manier hebben de lessen dus ook echt een concreet resultaat!