Need advice? Call: +31 6 13777345

WavieClub Zeilles Valk Hoffies 14-16 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
De Valk wordt gekenmerkt door een gouden combinatie van gezelligheid en goed leren zeilen. Deze bekende boot die je op veel meren in Nederland tegenkomt is dan ook veelzijdig en een perfecte boot om de basis van het zeilen in te leggen. Omdat de Valk stabiel is, sla je niet om. Daardoor heb je alle rust in de boot om het zeilen eigen te maken. Omdat je samen met meerdere leeftijdsgenootjes aan boord zit is het altijd gezellig en leer je ondertussen ook goed samenwerken. De Valk is een goede boot voor zowel beginners als gevorderden. Voor nieuwe zeilers is het erg prettig dat de instructeur aan boord zit. Zo kun je altijd een vraag stellen of een aanwijzing krijgen. Als je juist meer ervaring hebt kunnen we ook uitdaging voor je zoeken: wat dacht je ervan om zelfstandig te varen met de instructeur die op afstand lesgeeft?

De leukste sportles van de omgeving Rotterdam!

(Door)werken aan je volgende diploma!

De WavieClub is altijd op zondag.

Loading...

Impressie van de week

  Elke week een nieuwe stap in het zeilprogramma

  We gaan stapsgewijs aan de gang met het nieuwe zeildiploma. We beginnen met de basis herhalen en breiden uit naar nieuwe vaardigheden!

  De leukste instructeurs van de omgeving Rotterdam!

  Alle leuke instructeurs die je kent uit de zomer staan ook in het voor- en najaar klaar om de leukste lessen te verzorgen!

  Elke week lekker met je hoofd in de wind

  Hoe lekker om elke week het water op te kunnen, te oefenen met het zeilen en even niet bezig zijn met al je dagelijkse dingen.

  Elke week je vorderingen inzien

  Via het online diploma-systeem kun je elke week je resultaten in kijken! Zo weet je precies wat je al hebt afgevinkt en wat je nog moet voor het volgende diploma.

  Afronden met diploma of vorderingenstaat

  Net zoals in de zomer werk je ook in deze lessen toe naar een diploma of vorderingenstaat, megaleuk want op deze manier hebben de lessen dus ook echt een concreet resultaat!