Need advice? Call: +31 6 13777345

WavieClub Zeilles Valk Blaakers 12-14 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
In één van de bekendste zeilboten van Nederland leer je heel goed zeilen. Samen met drie leeftijdsgenootjes en je instructeur ga je op pad. Naast dat het heel gezellig is met zijn allen aan boord, leer je ook goed samenwerken. Samen met je bootmaatjes stem je de fok en het grootzeil perfect op elkaar en knal je de Rottemeren over. Doordat er een zware kiel onder deze boot hangt kan de Valk niet omslaan. Je zit dus lekker droog in de boot en je wordt alleen nat als je besluit om de boot voor anker te leggen en lekker te gaan zwemmen. Met zeilen in de Valk leg je een goede basis in de zeilsport omdat je in een rustige omgeving kennismaakt met alle basisaspecten van het zeilen. Met deze boot kun je alle kanten op!

De leukste sportles van de omgeving Rotterdam!

(Door)werken aan je volgende diploma!

De WavieClub is altijd op zondag.

Loading...

Impressie van de week

  Elke week een nieuwe stap in het zeilprogramma

  We gaan stapsgewijs aan de gang met het nieuwe zeildiploma. We beginnen met de basis herhalen en breiden uit naar nieuwe vaardigheden!

  De leukste instructeurs van de omgeving Rotterdam!

  Alle leuke instructeurs die je kent uit de zomer staan ook in het voor- en najaar klaar om de leukste lessen te verzorgen!

  Elke week lekker met je hoofd in de wind

  Hoe lekker om elke week het water op te kunnen, te oefenen met het zeilen en even niet bezig zijn met al je dagelijkse dingen.

  Elke week je vorderingen inzien

  Via het online diploma-systeem kun je elke week je resultaten in kijken! Zo weet je precies wat je al hebt afgevinkt en wat je nog moet voor het volgende diploma.

  Afronden met diploma of vorderingenstaat

  Net zoals in de zomer werk je ook in deze lessen toe naar een diploma of vorderingenstaat, megaleuk want op deze manier hebben de lessen dus ook echt een concreet resultaat!