Need advice? Call: +31 6 13777345

WavieClub Zeilles Laser Pico Blaakers 12-14 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
De Laser Pico is de bekendste jeugdzwaardboot van Nederland. In deze sportieve boot waar je met zijn tweeën in zeilt ben je de hele dag lekker actief bezig. Een sportief zeilkamp gegarandeerd! Je moet niet bang zijn om nat te worden, want in deze boot kun je wel omslaan! Doordat je de hele dag intensief bezig bent maak je snel stappen in het zeilen en leer je goed samenwerken. De focus in deze boot ligt niet alleen op het aanleren van de handelingen zoals een overstag, maar ook op het ontwikkelen van bootgevoel en inzicht in de zeilsport. Zo scheur jij de Rotterdamse skyline tegemoet!

De leukste sportles van de omgeving Rotterdam!

(Door)werken aan je volgende diploma!

De WavieClub is altijd op zondag.

Loading...

Impressie van de week

  Elke week een nieuwe stap in het zeilprogramma

  We gaan stapsgewijs aan de gang met het nieuwe zeildiploma. We beginnen met de basis herhalen en breiden uit naar nieuwe vaardigheden!

  De leukste instructeurs van de omgeving Rotterdam!

  Alle leuke instructeurs die je kent uit de zomer staan ook in het voor- en najaar klaar om de leukste lessen te verzorgen!

  Elke week lekker met je hoofd in de wind

  Hoe lekker om elke week het water op te kunnen, te oefenen met het zeilen en even niet bezig zijn met al je dagelijkse dingen.

  Elke week je vorderingen inzien

  Via het online diploma-systeem kun je elke week je resultaten in kijken! Zo weet je precies wat je al hebt afgevinkt en wat je nog moet voor het volgende diploma.

  Afronden met diploma of vorderingenstaat

  Net zoals in de zomer werk je ook in deze lessen toe naar een diploma of vorderingenstaat, megaleuk want op deze manier hebben de lessen dus ook echt een concreet resultaat!