Zomervakantie Zeilkamp Valk Kraaltjes 10-12 jaar

Cursus omschrijving

In de Valk kun je supergoed leren zeilen met al je nieuwe vrienden, vriendinnen én de instructeur aan boord. Wel zo fijn, als je dan een vraag hebt kun je die meteen stellen, het is gezellig en je leert supergoed samenwerken. De Valk heeft een zwaar gewicht onder de boot hangen die ervoor zorgt dat de Valk niet om kan slaan. Je blijft dus altijd droog. Tenzij jullie er natuurlijk voor kiezen om de boot even aan te leggen en lekker te gaan zwemmen! Met een fok en een grootzeil is er altijd wat te doen aan boord van de Valk. Samen met je bootmaatjes zorg je ervoor dat de boot zo hard en goed mogelijk de Rottemeren over scheurt.

Prettig vaarwater om veel te leren!

Op de Rotte kunnen we kiezen hoe moeilijk of makkelijk we het willen maken. Er is altijd ruimte om een beschut stuk op te zoeken om nog even te oefenen of we kiezen juist het ruime sop!

De leukste en beste instructeurs

Onze instructeurs zijn speciaal voor het jeugdzeilen opgeleid, zij weten als de beste hoe ze een les veilig en leuk aan kunnen bieden zodat je veel plezier in de zeilsport krijgt

Altijd je instructeur in de buurt

Als je een vraagt hebt kun je die meteen stellen en je instructeur kan je altijd helpen als het even niet lukt. Daarnaast is het natuurlijk ook nog eens hartstikke gezellig!

Impressie van de week

  Een fantastische week gaat beginnen!

  Snel verzamelen bij je instructeur en het water op, we gaan kennismaken met elkaar, spellen spelen en natuurlijk supergoed leren zeilen!

  Je leert spelenderwijs steeds beter zeilen

  Leren hoeft niet alleen maar saai te zijn. Een lesje kan ook in de vorm van een leuke tocht, een spel of een wedstrijdje. Zo leer je alleen maar beter in verschillende situaties met je bootje om te gaan!

  Ook op de kant zorgen we voor een vet programma

  Na het zeilen is het tijd voor ontspanning, lekker eten samen, chillen en een leuke activiteit in de avond. Je hoeft je nooit te vervelen!

  Een prettige en veilige leeromgeving

  De Rottemeren zijn rustig en overzichtelijk en daardoor ervaar je zelf ook de veiligheid en rust om het zeilen onder de knie te krijgen. Daarnaast zorgen onze instructeurs ervoor dat jij vertrouwen in jezelf krijgt in een fijne leeromgeving.

  Heel veel nieuwe vrienden en vriendinnen

  Doordat je heel veel met elkaar speelt, chillt, optrekt en superveel nieuwe dingen mee maakt wordt je al snel een hechte groep. Aan het einde van de week heb je allemaal nieuwe vrienden en vriendinnen.

  Sluit af met je diploma en heel veel nieuwe vrienden!

  Aan het einde van de week is het tijd voor de diplomauitreiking, nog even op de foto met je instructeur en lesgroepje en de eerste afspraken voor een kleine weekreünie al gemaakt!

Enthousiast geworden?