WavieClub Zeilles Valk Kraaltjes 10-12 jaar

Cursus omschrijving

In de Valk kun je supergoed leren zeilen met al je nieuwe vrienden, vriendinnen én de instructeur aan boord. Wel zo fijn, als je dan een vraag hebt kun je die meteen stellen, het is gezellig en je leert supergoed samenwerken. De Valk heeft een zwaar gewicht onder de boot hangen die ervoor zorgt dat de Valk niet om kan slaan. Je blijft dus altijd droog. Tenzij jullie er natuurlijk voor kiezen om de boot even aan te leggen en lekker te gaan zwemmen! Met een fok en een grootzeil is er altijd wat te doen aan boord van de Valk. Samen met je bootmaatjes zorg je ervoor dat de boot zo hard en goed mogelijk de Rottemeren over scheurt.

De leukste sportles van de omgeving Rotterdam!

Met je sporttas op de fiets naar de Rottemeren. Je stapt je boot in en bent klaar om te gaan: drie uur lekker trainen samen met je vrienden en je instructeur.

(Door)werken aan je volgende diploma!

Ook tijdens de WavieClub behandelen we alle punten voor je (volgende) CWO diploma. We gaan elke week stapsgewijs aan de slag en dagen je uit om het beste uit jezelf te halen.

De WavieClub is altijd op zondag.

Zo zit je dus niet in de knoop met je voetbal- of hockeywedstrijd. Daarnaast ben je maar 1 dagdeel kwijt aan de WavieClub en die kun je zelf kiezen.

Impressie van de week

  Elke week een nieuwe stap in het zeilprogramma

  We gaan stapsgewijs aan de gang met het nieuwe zeildiploma. We beginnen met de basis herhalen en breiden uit naar nieuwe vaardigheden!

  De leukste instructeurs van de omgeving Rotterdam!

  Alle leuke instructeurs die je kent uit de zomer staan ook in het voor- en najaar klaar om de leukste lessen te verzorgen!

  Elke week lekker met je hoofd in de wind

  Hoe lekker om elke week het water op te kunnen, te oefenen met het zeilen en even niet bezig zijn met al je dagelijkse dingen.

  Elke week je vorderingen inzien

  Via het online diploma-systeem kun je elke week je resultaten in kijken! Zo weet je precies wat je al hebt afgevinkt en wat je nog moet voor het volgende diploma.

  Afronden met diploma of vorderingenstaat

  Net zoals in de zomer werk je ook in deze lessen toe naar een diploma of vorderingenstaat, megaleuk want op deze manier hebben de lessen dus ook echt een concreet resultaat!

Enthousiast geworden?